ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

Βιολογικό Τσάι Βοτάνων για Δυσκοιλιότητα 50γρ.

7.90

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Φύλλα σημύδας, τσουκνίδα, τριανταφυλλιά, γλυκάνισος, μάραθο, βερβένα, ρίζα γλυκόριζας.

Πρόσθεσε 2 τεμάχια και άνω και κέρδισε έκπτωση

ΠοσότηταΤιμή
27.50
3 - 57.00
6 +6.50
Κωδικός προϊόντος: 1016 Category: Tag:

100% ΦΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το προϊόν καλύπτει έως και 25 φλιτζάνια τσαγιού (250ml νερού ανά φλυτζάνι)

 

Φύλλα Σημύδας

Η σημύδα χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των πόνων στο στομάχι.

Τσουκνίδα

Το τσάι τσουκνίδας βελτιώνει την πέψη και ενισχύει το ανοσοποιητικό Η αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης φύση του τσαγιού τσουκνίδας το καθιστά ιδανικό για τον χειρισμό πεπτικών προβλημάτων, όπως IBS, δυσκοιλιότητα, διάρροια και γενικές στομαχικές διαταραχές που προκαλούνται από βακτηριακές ανισορροπίες στο έντερο.

Τριανταφυλλιά

ο Rosehips υποστηρίζει την πεπτική υγεία με την αντιφλεγμονώδη δράση του, καταπραΰνοντας τον πεπτικό βλεννογόνο. Αυτό τα καθιστά χρήσιμα για τη θεραπεία του πεπτικού συστήματος μετά από στομαχικό σφάλμα ή χρήση αντιβιοτικών. Η ήπια καθαρτική τους δράση μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση δυσκοιλιότητας.

Γλυκάνισος

Σε μια κλινική δοκιμή που περιελάμβανε 20 ασθενείς με χρόνια δυσκοιλιότητα που έλαβαν θεραπεία για μια περίοδο πέντε ημερών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο συνδυασμός βοτάνων που περιέχει γλυκάνισο ήταν σημαντικά πιο αποτελεσματικός από το εικονικό φάρμακο στην αύξηση του αριθμού των εκκενώσεων ανά ημέρα.

Μάραθος

Οι σπόροι μάραθου μπορεί επίσης να χαλαρώσουν τους μύες στα έντερα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα. Οι καταπραϋντικοί μύες στο στομάχι και τα έντερα βοηθούν στην ανακούφιση από την αέρια που οφείλεται στη δυσκοιλιότητα ή στην παλινδρόμηση οξέος. Η ανηθόλη είναι το κύριο συστατικό που δίνει στους σπόρους του μάραθου αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Βερβένα (Lemon Verbena)

Το Lemon Verbena χρησιμοποιείται για πεπτικές διαταραχές όπως η δυσπεψία, τα αέρια, οι κολικοί, η διάρροια και η δυσκοιλιότητα.

Ρίζα Γλυκόριζας

Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως ως φυσικό καθαρτικό, επομένως μπορεί να βοηθήσει στη δυσκοιλιότητα και ως βοήθημα για πεπτικά προβλήματα.

Υποβολή

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

X

Προϊόντα

Βιολογικό Τσάι Βοτάνων για Δυσκοιλιότητα 50γρ.